FARUK K ‘dan “ZENGİN KALKIŞI”
Mono Elektrik

Şarkıları,dansları ve kişiliğiyle Pop müziğin çok sevilen yorumcusu Faruk K , “Azar Azar” Hadi Bakalım” ve Sen Gidince coverlarından sonra yepyeni şarkısı Zengin Kalkışı”nı müzikseverlerin beğenisine sunuyor.
Söz ve bestesi Engin hızeskin’e ait olan şarkının aranjesi Erhan Bayrak tarafından yapıldı. Yapımcılığını kendisinin yaptığı şarkının klibi ve fotoğrafları Hossein Khojamli tarafından çekildi.
Ünlü söz yazarı Aysel Gürel ile dostluğu bilinen Faruk k’nın klibinde kullandığı tablonun bir sırrı var. Klipte sokakta yaşayan bir Homeless'ı canlandıran popçu yıllar önce Aysel Gürel ile çöpten buldukları bir tabloyu klibinde kullandı. Bu tabloyu sevgili Aysel ile bir cumartesi gecesi Beşiktaş pazarındaki çöp yağıntıları içerisinden bulmuştuk. Aysel bu tablo sende kalmalı diyerek bana vermişti. O gün bugündür tablo benim evimde en değerli köşede durmaktaydı bu şarkının klibini düşünürken tablo ile defalarca göz göze geldim ve bana ilham verdi. Tabloyu çöpten bulduğumuz anı seyirciye yaşatmak istedim ve bu klibi sevgili dostum Aysel Gürel anısına sundum . onu çok özlüyor ve her gün sevgi saygıyla anıyorum.

endeep yatay

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!