Popçu Doğuş’a babalık davası açmıştı! İlk kez konuştu
Mono Elektrik

Babalık davası ile bir anda gündeme gelen ve Azerbaycan'da DNA testi yaptıran ünlü popçu Doğuş cephesinde sular durulmuyor. Doğuş'a babalık davası açan 22 yaşındaki genç Meyz, gerçek babasının Doğuş olduğunu söylerken, babasının İstanbul'a gelip DNA örneği vermesini istedi. 22 yaşındaki genç Azerbaycan'daki testin sonucunun değiştirildiğini de iddia etti. OnurAkayMedya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Barış Durak'a özel açıklamalarda bulunan Doğuş'un gayri meşru oğlu Meyz, "Babam yüzde yüz Doğuş!” dedi. "Ben Doğuş babamın İstanbul'a gelip burada DNA testi vermesini istiyorum. Azerbaycan'da babamın eşi testin sonucunu değiştirdi. Benim babam yüzde yüz Doğuş. Beni ilk kez görünce o bile şaşırdı benzerliğe. Bana oğlum demeye başlamıştı bile." diye konuştu.

Deprem'den dolayı Doğuş'un İstanbul'a gelemediğini söyleyen Meyz, kısa sürede şarkıcının gelip DNA örneği vereceğini de sözlerine ekledi. Babası ile olan benzerliğine Doğuş'un şimdiki eşi Hoşkedem Hidayetkızı'nın da aşırı derecede şaşırdığını açıkladı. Azerbaycan'da Doğuş'un diğer iki oğlu ile de bir araya geldiğini de anlatan Meyz, onları çok sevdiğini söyledi.

45 yaşındaki Doğuş 2 kez evlilik yaptı. İlk evliliğini 2006 yılında Serdar Uygun’un kızı Şeyma Uygun ile yapan şarkıcı, 2. evliliğini ise 2014 yılında Azeri sunucu Hoşkedem Hidayetkızı ile yaptı ve Azeri sunucundan iki tane oğlu dünyaya geldi.

Kaynak: Onur AKAY

endeep yatay

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!