IŞIL YÜCESOY’UN “İZNİNLE” OYUNU İSTANBUL PRÖMİYERİNİ YAPTI
Mono Elektrik

Usta ses sanatçısı ve oyuncu Işıl Yücesoy’un “İzninle” adlı oyunu, 21 Mayıs Çarşamba günü Trump Sahne’de prömiyerini gerçekleştirdi.

Işıl Yücesoy ve Arsen Gürzap’ı üçüncü kez bir araya getiren oyun, İzmir’de gerçekleşen prömiyerin ardından İstanbullu izleyicisiyle de buluştu.

Yücesoy’un 25 yıllık hayalini sahneye taşıdığı gecede, sanatçı dostları da yanında oldu. Özel gösterime Yıldız Kültür, Erkan Can, Ayşen İnci, Güven Kıraç, Yağmur Ün, Korhan Abay, Saadet Sun, Coşkun Demir, Şükrü Avşar, Hakan Haksun, Tuğçe Soysop gibi birçok sanatçı ve yönetmen dostu katıldı. Bu yıl sahnede 55. Sanat yılını kutlayan sanatçı, oyun sonunda sahnede dakikalarca alkışlandı.

 

İzzeddin Çalışlar’ın kaleme aldığı müzikli oyunun yönetmen koltuğunda Devlet Tiyatrosu, İstanbul Şehir Tiyatrosu ve Tiyatro İstanbul adlı özel tiyatroda tam 60'ı aşkın oyunda rol alan ve yönetmenlik yapan Arsen Gürzap yer alıyor.

 

İki çocuğu, sıradan ve mutsuz bir evliliği olan bir kadının hikayesinin anlatıldığı oyunun müzik kayıtlarını ise aynı zamanda Işıl Yücesoy’un müzik direktörü olan Berkan Kaya yaptı.

 

Yapımcılığını Serdar Akkaya önderliğinde Vigor Yapım’ın üstlendiği oyun, seyircisiyle buluşmaya devam edecek.  

endeep yatay

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!